Sejem Dom že cez mesec dni

Sejem Dom je najvecja specializirana mednarodna sejemska prireditev s podrocja graditeljstva v Sloveniji in njeni okolici. Letos sejem ponudbo za dom, gradbeništvo in stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice razstavlja na 24.000 kvadratnih metrih razstavnih površin v vseh razpoložljivih dvoranah, še dveh dodatnih montažnih, ter na zunanjih razstavnih površinah. Pod sloganom Kljucne rešitve se na njem z zadnjimi trendi oziroma novostmi predstavlja 585 podjetij iz 33 držav.

V šestih dneh se bo v okviru sejma in organizaciji Gradbenega inštituta ZRMK odvilo 130 predavanj ter štiri strokovne delavnice. Še posebej velja omeniti izjemno aktualno neodvisno brezplacno strokovno svetovanje za obiskovalce, ki poteka vsak dan od 10.00/12.00 do 18.00 ure. Svetovalci ponujajo rešitve, ki se nanašajo na podrocja energije v stavbah in gospodinjstvih, tudi na energetsko izkaznico stavb, saniranje objektov za posledicami naravnih nesrec, kot so poplave, plazovi in neurja, trajnostno gradnjo, ter številne druge teme s podrocja graditeljstva.

53. sejem bo v torek, 11. marca, ob 13.00 uri na slovesnem odprtju uradno odprla predsednica Vlade RS, mag. Alenka Bratušek.

0

Add a Comment