Škofjeloški Knauf Insulation je dobil Zlato gazelo 2013

Casopisna družba Dnevnik je oktobra razglasila slovensko gazelo 2013. Finalisti izbora regijske gazele 2013 so bili – podjetja Interseroh, L-Tek Elektronika, Smarteh, Knauf Insulation, Termo-tehnika in GMT.

Zlata gazela 2013, najboljše hitro rastoce podjetje pa je letos postalo, tako je odlocil Svet Gazela za priznanje zlata gazela, škofjeloško podjetje Knauf Insulation, ki izdeluje kameno in stekleno volno. Srebrna gazela 2013 je postal šentjernejski strokovnjak za elektronske komponente podjetje L-Tek Elektronika in bronasta gazela 2013 braslovško podjetje, ki izdeluje toplotne crpalke za sanitarno vodo ter toplotne crpalke za ogrevanje in za hladilne sisteme Termo-tehnika.

V podjetju Knauf Insulation, s katerim tudi mi vec kot uspešno sodelujemo, je bilo v letu 2012 zaposlenih že 410 sodelavcev. Kolektiv ustvarja visoko nadpovprecno dodano vrednost v višini skoraj 70.000 evrov na zaposlenega. Knauf Insulation se tako pozicionira kot svetovni voditelj v proizvodnji mineralnih izdelkov; ima globalni laboratorij za razvoj trajnostnih proizvodov iz steklene volne in kot edini na svetu proizvaja volno z vezivi na obnovljivi bioosnovi – ECOSE Technology.

Podjetje z boniteto A1 posluje po konceptu vitkosti: od združitve dalje v podjetju sistematicno optimirajo poslovanje – izvedli so preko sto projektov optimizacije, kar jim sprošca vire, da lahko, tudi s pomocjo partnerskih razvojnih projektov, ki se izkazujejo za uspešnico, osvajajo nove trge. V skladu s cilji politike kakovosti stalno izboljšujejo ravnanje z okoljem ter varnost in zdravje ljudi.

Ob tej priložnosti jim tudi ekipa gradbenega podjetja Glamur d.o.o. cestita in želi uspešno poslovno pot še naprej.

0

Add a Comment